Cinci seriale bune din 2018

Cinci seriale bune din 2018

Anul 2018 abia a început, însă deja ne bucură cu nişte seriale numai bune de văzut!

The Alienist

The investigation has begun. Catch up on #TheAlienist at thealienist.com now.

A post shared by The Alienist (@thealienisttnt) on

New York-ul de la sfârșitul secolului XIX este șocat de crime violente, însă poliția tinde să țină totul în taină deoarece sunt uciși băieți care se prostituează îmbrăcându-se în fete.

Dr. Laszlo Kreizler (alienistul), împreună cu reporterul John Moore și tânăra secretară a comisarului de poliție Sara Howard decid să investigheze împreună aceste crime, în care observă o latură patologică, foarte periculoasă. Desigur, pe lângă crime misterioase, protagoniștii suferă din cauza propriilor taine, cărora nu îndrăznesc să le privească în ochi.

Waco

January 2018 #ParamountNetwork

A post shared by Paramount Network (@paramountnetwork) on

Acest mini serial face o cronică minuțioasă a tragediei care a avut loc în orășelul Waco, Texas, în 1993. FBI a suspectat o comună religioasă de încălcarea legii de păstrare a armelor, după care a urmat un asediu de 51 de zile al acesteia, care s-a soldat cu un schimb fatal de focuri.

Serialul prezintă evenimentele reale văzute din diferite puncte de vedere.

Altered carbon

Your favorite chicken wing.. #alteredcarbon @altcarb #netflix coming 02.02.18

A post shared by Joel Kinnaman (@joelkinnaman) on

Un serial SF care fascinează de la primele cadre…

Viitorul îndepărtat, oamenii au învățat să copieze conștiința și s-o transfere dintr-un corp în altul, devenind astfel nemuritori.

Takeshi Kovacs un criminal și fost revoluționar este readus la viață pentru a investiga moartea lui Laurens Bancroft (cel mai bogat om din lume). Acesta nu ține minte ultimele clipe din viață, și este posibil ca moartea lui să fie sinucidere.

McMafia

Crime goes global. #McMafia premieres 2/26 on @AMC_TV.

A post shared by McMafia (@mcmafiaamc) on

Serialul ne spune povestea lui Alex Godman, fiul emigranților mafioți ruși care încearcă să-și inițieze cinstit afacerea proprie. Însă, trecutul nu-l lasă atât de ușor. Mai ales dacă ne amintim de un proverb rus, echivalentul căruia ar fi: sângele apă nu se face.

Counterpart

Howard Silk lucrează la o agenție care controlează trecerile în lumea paralelă, creată de un savant cu douăzeci de ani în urmă. Howard își întâlnește copia din altă lume și acesta devine unica persoană pe care el o poate crede.

Chiar dacă serialul este aparent un SF, acesta are toate șansele să vă atingă, în primul rând pentru că este o poveste frumoasă despre șanse, regrete și posibilități.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *