Galaxia Spirala. Confirmarea existentei lui Dumnezeu

Galaxia Spirala. Confirmarea existentei lui Dumnezeu

La scoala, la lectiile de geografie, am invatat ca planetele (inclusiv Terra) se rotesc în jurul Soarelui. De la Nicolaus Copernic si pana in zilele noastre s-au adunat destul materiale care sustin aceasta teorie.
Ok, dar nimeni niciodata nu va gasi informatii despre rotirea sistemului solar in galaxia noastra, Calea Lactee. Astfel, oamenilor li se implementeaza o idee gresita despre acest fenomen.

Stiinta zice ca asa arata sistemul solar din galaxia ”Calea Lactee”
Si ca Terra, peste 365 zile, din nou, revine in acelasi loc de unde si pornise. Pare a fi atat de adevarat, atunci, unde e minciuna?
Una din teorii spune ca Soarele nu este centrul galaxii noastre, ci el se roteste in jurul centrului galaxiei. Conform acestei idei, planetele se rotesc in forma de spirala:

Analiza acestei teorii dovedeste faptul ca planetele se rotesc independent de Soare.

Probabil, te intrebi acum: ”oare e posibil asa ceva?”

Hmm… toti am fost educati cu ideea ca ”Maretul Soare” le imprima planetelor aceasta forta, de ase roti in jurul lui, dupa o traectorie exacta. Iar Dumnezeu, e un moș din ceruri, cu tunete si fulgere in mana.

Dar lucrurile stau altfel!

 E posibil ca aceasta putere sa nu fie a Soarelui, caci exista ceva mult mai puternic, mult mai enorm, ”ceva” ce ofera sistemului nostru solar acea miscare, care nu se inscrie in teoria rotirii a ceva in jurul la ceva. E vorba de atotputernica si atotprezenta energie, adica Dumnezeu!

Miscarea noastra in spatiu este cu mult mai dificila decat doar un simplu cerc, ne miscam in forma de spirala.

Dupa acest principiu functioneaza si

  • electronii in atom
  • Spirala ADN
  • Spirala pe partea de sus a capului(virtej)
  • Spirala ciclonului
  • Spirala galaxiei
  • Gaura Neagra
  • etc.

Aceasta energie invizibila atrage cu sine toate corpurile, inclusiv si sistemul solar. Iar impreuna cu Pamantul, ne rotim si noi prin viata, unii intr-un cerc, iar altii intr-o spirala. Doar ca spirala este viata, iar cercul, deseori, mai e numit vicios…
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *