Identitatea confuză

Identitatea confuză

Realitatea sumbră a lucrurilor.  O mască ne spune mai multe decât o faţă.  M-am gândit că ar fi bine pentru început să zic cine sunt, și de ce am ales să vorbesc din numele unui Anonim. Ei bine, primul motiv ar fi confuzia. Confuzia care apare în legătură cu ceea ce sunt de fapt, nu prea îmi dau seama, sau poate îmi e frică să realizez cine sunt cu adevărat. Această neclaritate a propriului eu a fost un imbold pentru crearea acestui blog. Am ales să scriu despre tentațiile mele, gândurile mele din perspectiva unui anonim, astfel îmi va permite la un moment dat să fac o retrospectivă și să mă privesc dintr-un cadru detașat.

Ați putea să mă considerați laș sau totuși lașă?! Însă eu deja mi-am acceptat provocarea, am început a scrie… Credeți că nu am avut destul curaj pentru a reda identitatea adevărată, însă masca, e garanția sincerității. Oferă-mi o mască, și îți voi spune adevărul. E straniu și trist să recunosc acest fapt, însă asta e. Și nu încercați să mă judecați, dar mai bine gândiți-vă dacă ceea ce știți că sunteți nu e o mască, care a devenit atât de confortabilă, încât s-a contopit cu propriul eu.

Și încă ceva, știu că arta scrisului nu e punctul meu forte, iar uneori gândurile vor părea atât de irelevante și aberante, însă eu nu sunt dispusă să renunț, le voi lăsa aici, ca ulterior să revin peste ele. 

P.S. Simt că am pășit în necunoscut, însă mă tentează. Eu, mi-am acceptat marea aventură către propriul eu. Dar tu, tu știi Cine ești?..

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *