În căutarea cadoului perfect pentru iubit

În căutarea cadoului perfect pentru iubit

Acum două săptămâni trăiam cea mai cruntă frustrare din viața mea!

Cred că ai trecut și tu prin experiența când se apropie ziua de naștere a iubitului, iar tu ești definitiv confuză în alegerea unui cadou perfect. Mai ales atunci când subiectul frământărilor tale este o personalitate complexă, iar tu visezi să-l cucerești cu orice preț prin ingeniozitatea ta.

Ei bine, ajunsă pe culmile disperării, când creierul meu refuza definitiv să genereze idei noi și originale, am apelat după ajutor la vechiul și devotatul prieten Google. Într-o secundă am fost bombardată cu un flux imens de informații și sugestii. Cel puțin, am schițat un zâmbet ironic, căci nu eram unica care împărtășea această experiență. În fine, după consultarea numeroaselor surse și vizionarea unui număr considerabil de liste cu „cadouri perfecte pentru jumătatea ta” am fost cu totul disperată. Să procur un aparat de bărbierit, ceas sau tablou cu poza comună puteam și fără consultarea rețelei unice de răspândire mondială.

Sfatul meu e să nu renunți atunci când simțiți că ești disperată, pentru că în asemenea momente, soluția e foarte aproape. Așa cum a fost și în cazul meu, destinul a hotărât să-mi rencompenseze încăpăținarea printr-o sugestie subtilă. Așa dar, navigând pe o rețea de socializare, am dat întâmplător de o poză care mi-a aprins un beculeț în cap: Evrika! – am descoperit cadoul perfect pentru iubit.

Era exact ceea ce căutam. Un cadou ideal pentru o fire rebelă și dependentă de adrenalină – un ATV Quads!

L-am considerat ca fiind o opțiune desăvârșită reieșind din mai multe motive, printre care se evidenția și dimensiunea lui compactă, dar suficientă pentru călătorii în doi. M-a impresionat faptul că motorul unui ATV este suficient de puternic, încât permite navigarea pe cele mai înalte dealuri și cele mai adânci tranșee, fără a provoca pericole pentru viață.

După ce am fost definitiv determinată, am început să caut modelul potrivit pentru firea soțului meu. Am aflat că sunt o groază de modele, dar voiam neapărat ceva nou, interesant și cel mai important, original. Am avut noroc, pentru că ATV-Quads și-au împrospătat colecția cu modele noi din 2018, ceea ce m-a făcut să-mi cântăresc bine alegerea. Într-un final am optat pentru o mașină care îmbină confortul, siguranța și un aspect foarte sexy.

Frustrările și grijile mele au fost o nimica toată comparativ cu satisfacția spirituală pe care am simțit-o când am văzut cum îi scânteiau ochii iubitului meu. Mi-am atins obiectivul principal, cel de a-l surprinde, cu o „jucărie” mișto și neobișnuită.

Deși mașina pare pur masculină, satisfacția de la exploatarea ei primim ambii. Ultimele două weekenduri le-am petrecut la vila noastă din județul Suceava, testând ATV-ul pe culmile satului natal. Asta ne încarcă cu adrenalină pentru toată săptămâna ce urmează și relaxează excelent după cinci zile petrecute la birou.

Apeopo, ATV-ul este varianta optimală pentru spirite dornice de aventuri, nu e costisitor și pentru a te bucura de el n-ai nevoie de bilete de avion, valize și hoteluri.

Acum, așa ne învingem rutina și stresul. Știi, e greu să te concentrezi pe altceva atâta timp cât vântul suflă în față și limpezește gândurile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *